≡ Menu

Če potrebujete mobilne hiške, si oglejte stran Mobilne hišice v Biogradu.

Na njej najdete različne ponudbe za vse kampe v Biogradu in njegovi okolici, kjer lahko najamete mobilne hišice. Tako lahko hitro in enostavno preverite opremljenost hišic, njihovo lokacijo in predvsem cene za najem. Cena je odvisna od termina in se lahko zelo razlikuje.

Najvišje cene za najem mobilne hišice v Biogradu so seveda konec julija in avgusta, tako da preverite te termine, samo če ste pripravljeni za najem odšteti več kot 1000€ za 7 dni. Bolj ugodne ponudbe za najem hiške najdete v juniju in začetek julija ter v septembru, ko so cene prav tako ugodne. Posebej ugodne so seveda tudi za prvomajske praznike, vendar so takrat lahko težave z vremenom.

Oglejte si stan in preverite, če najdete kakšno primerno mobilno hišico za sebe.

kamp park soline biograd mobilne hišice

Oglejte si predstavitveni video Biograda na moru.

Na strani apartmaji v Biogradu smo opisali nekatere izmed apartmajev, ki jih najdete v Biogradu in njegovi okolici. Če vas zanima najem apartmaja in se odpravljate tja, si lahko na strani preberete več o ponudbi in mogoče najdete primernega zase ali za svojjo družino.

Na strani je tudi iskalnik apartmajev, kjer samo vnesete število oseb in termine in iskalnik vam najdete proste apartmaje za najem v Biogradu in drugih krajih v njegovi okolici, na enak način pa lahko preverite tudi ponudbo v vseh drugih hrvaških krajih, če še niste odločeni, da se boste odpravili točno v Biograd.

Upamo, da boste našli nekaj primernega zase in letos zelo uživali na dopustu na Hrvaškem.

Biograd na Moru je vsem dobro poznano mesto, saj je že vrsto let popularna destinacija za slovenske turiste. S tem razlogom smo ustanovili spletno stran Biograd.si, kjer bomo spremljali turistične novice o mestu in druge zanimivosti, ki jih morate vedeti, če se odpravljate v Biograd.

Glavna ponudba namestitev so seveda apartmaji, najde pa se tudi nekaj hotelov, kjer lahko preživite svoj dopust. Tako lahko preverite različno ponudbo namestitev kar na naši strani in ko najdete primeren apartma ali hotel, ga na povezavi tudi brezplačno rezervirate.

Tudi vreme v Biogradu na Moru je zelo dober podatek, ki vam veliko krat pomaga, ko se odločamo za kakšen hiter pobeg na morje ali kakšn last minute ponudbe. Vremenska napoved za Biograd bo tako na strani redno spremljana, tako da boste lahko hitro in enostavno preverili vreme v Biogradu.