≡ Menu

Mobilne hišice v Biogradu na Moru

Dopust v mobilnih hišicah je primeren za družine in večje skupine in Biograd na Moru je pravi kraj za to, saj v Biogradu in njegovi okolici najdete kar nekaj mobilnih hišic.

Spodaj najdete kratke opise za posamezen kamp, več informacij najdete na povezavi, kjer lahko preverite cene za najem mobilne hišice v Biogradu, proste termine, ki so na voljo, opremljenost hišic in fotografije notranjosti, okolice in kampa.

Dodatno si lahko pomagate na dve straneh: Na Najnižje cene najdete pregled ugodnih ponudb po terminih, na Kampi in termini pa najdete pregled posameznih ponudnikov za najem mobilne hiške.

Kamp Park Soline

Večji kamp, ki se nahaja južno od Biograda in ima kar okoli 100 mobilnih hišic, ki so lepo opremljene. Blizu je peščena plaža.

Več info o kampu Soline

Avtokamp Biograd

Manjši avtokamp, ki ima na voljo 13 mobilnih hišk različnih velikosti. Lepo opremljene hiške, s klimo in brezžičnim internetom.
Več info o avtokampu Biograd

Kamp Diana & Josip

Kamp, ki ima cca. 20 mobilnih hišic v njem pa najdete vse potrebno za odličen dopust, med drugim tudi restavracijo, trgovino in bar.
Več o kampu …

Milto Kamp

Samo štiri mobilne hišice vendar odlične, tako da je vredno preverite, če boste našli prosti termin. Kamp ima kar štiri zvezdice.
Več info o kampu Milto

Kamp Mia

Še ene mobilne hišice v Biogradu, ki jih najdete zraven morja. Na voljo je 10 hišic, na spodnji povezavi pa lahko preverite proste termine za najem in druge informacije v zvezi z hiškami.
Več info o kampu Mia

Preverite tudi druge oblike prenočišč v Biogradu, ki jih najdete na zgornjih povezavah ali obiščite podstrani Apartmaji in Hoteli.