≡ Menu

Hoteli v Biogradu na Moru

V Biogradu na Moru najdete tudi zanimive hotele, veliko pa jih je tudi v njegovi okolici. Če se odpravljate v Biograd in potrebujete hotel, ga lahko najdete s spodnjim iskalnikom ali preverite tiste, ki so opisani spodaj.

V iskalnik vpišite datum prihoda in odhoda iz hotela ter podatek za koliko ljudi želite hotelsko sobo. Na strani z rezultati preverite cene za hotele in ga na povezavi brezplačno rezervirajte.

Booking.com

Spodaj smo opisali nekaj izmed hotelov v Biogradu na Moru, tako da si lahko preberete nekaj osnovnih podatkov o zanimivih hotelih in kliknete na povezavo za več informacij, cene in rezervacijo.

Hotel Carpymore Biograd

Hotel Carpymore *** se nahaja v starem mestnem jedru Biograda, nedaleč od znamenite sprehajalne promenade. V bližini se nahaja plaža Soline, kjer lahko poleg plavanja koristite več različnih rekreacijskih objektov. Hotel Carpymore je v osnovi butičen hotel in ponuja 9 elegantno opremljenih sob z pridihom modernosti, katere so primerne za romantične sladokusce ali starejše pare, ki iščejo nekoliko drugačen oddih. V hotelu Vas bodo razvajali z odlično kulinariko ter izborom vrhunskih domačih ter tujih vin.

Preverite

Hotel IN ****

Hotel IN se nahaja v biogradski marini tik ob morju, 350m oddaljen od najbližje plaže na eni ter starega mestnega jedra na drugi strani. Nudi 44 dvoposteljnih sob z možnostjo dodatnega ležišča po dogovoru. Vse sobe so, kot se za lokacijo spodobi, opremljene v navtičnem stilu, hkrati pa nudijo vse moderne dodatke, katere potrebujete za lagoden in sproščujoč oddih. Z balkona lahko občudujete plovila v marini ter otok Pašman v ozadju. Lahko uporabljate notranji bazen ter wellnes center in manjšo telovadnico. Ob večerih lahko uživate na ogromni terasi, katera se nahaja na strehi hotela ter se predajate čudovitim razgledom.

Preverite

Hotel Ilirija Biograd na Moru

Hotel Ilirija **** je lociran le nekaj korakov od starega mestnega jedra Biograda, do katerega se lahko sprehodite po znani obalni promenadi. Zaradi bližine plaže, katera je oddaljena le 50m in kjer se lahko predajate različnim športnim aktivnostim, je hotel s 144 sobami zelo priljubljen pri družinah, ne gre pa pozabiti tudi na pare, katerim nudijo tudi posebne pakete. Za gurmane je poskrbljeno v hotelski restavraciji, kjer nudijo tradicionalno in mednarodno kulinariko, lahko se sprostite ob plesu na veliki zunanji terasi ali pa se prepustite uslužnim delavcem v wellnes centru. Ob vsej hotelski ponudbi lahko izbirate tudi med različnimi animacijskimi programi ter dnevnimi izleti, ter si tako popestrite svoj oddih.

Preverite

Dodatne hotele v Biogradu najdete na strani Booking.

Preverite tudi stran apartmaji v Biogradu ali nazaj na Biograd.si